Vieraskirja

Palaute on lahja!

Palautteen antaminen ei ole aina helppoa, mutta parhaimmillaan palaute tuo sekä antajalle että vastaanottajalle älyttömän hyvän fiiliksen.
Olen kiitollinen näistä ihanista palautteista, kiitos!

Tässä muutama palaute valmennuksistani, Live ja netti valmennuksesta

Kiitos tosi paljon eilisestä valmennuksestasi. 🙏Se oli oikein antoisa. Sinusta huokuu kannustavuus, hyväntuulisuus ja positiivisuus, joka tarttuu. Tämä on valmennuksessa ja muutoinkin ihmisyydessä todella tärkeää. Tein eilen tavoitteita tälle vuodelle, kirjasin ne kalenteriin! Siitä tuli hyvä olo.
T. Sirpa

Olen itsekin saanut Life Coaching koulutuksen ja vaikka tiedän asioita, niin silti sain selkeyttä tämän valmennuksen aikana useaan asiaan. Käsittelimme valmennuksen aikana, miten aloitan yrityksen matkaani, kuinka saan voima varat riittämään.
– Rahahuoli

Sinun kanssasi on niin helppo keskustella asioista ja olet helposti lähestyttävä. Minulla avautui asioita, joita haluan lähteä viemään eteenpäin kanssasi.
-Asiakas


Kirsi Mokki

kirsi@kirsimokki.fi

10 thoughts on “Vieraskirja

 1. Hei Kirsi,
  Olipa kiva yllätys, kun ihan sattumalta eksyin blogiisi. Hienoa, että olet ottanut harppauksen eteenpäin unelmaasi toteuttaen ja jaat blogissasi meille muille ajatuksiasi ja kokemustasi.
  Ihanaa kevättä!
  – Marjo

 2. Moi Kirsikka!
  Ihanaa kun jaksat kiinnostua aina vaan uusista asioista! Upeeta! Minä ainakin seuraan blogiasi mielenkiinnolla 🙂 Oikein aurinkoista kesää Sinulle rakas Ystäväni <3

  terkuin Annuli

 3. No se kävi sitten lopulta äkkiä! Hienoa, Kirsi! Anna aurinkoisen ja intohimoisen luonteesi näkyä ja kuulua täälläkin. Iloa, valoa ja energiaa jatkoon.

 4. Vau! Hienoa kyllä oli yllätys kun sain viestisi. Ihan sinun näköistä on!

Vastaa