Uusia ajatuksia ja tekoja

Edellisestä artikkelistani on kulunut liian pitkä aika ja siitä olenkin tuntenut huonoa omatuntoa. Somessa olen kyllä muuten viihtynyt ahkerasti, päivitellen Facebook sivuja sekä ollut mukana aktiivisesti Twitterissä ja LinkedIn:ssä.
Innostusta on asioihin kyllä ollut, mutta toteutuksen käynnistys on vielä odottanut jotain uutta, jotain joka muhii tällä hetkellä sisälläni.

Suomen kesä on ollut ilmoiltaan vähän erilainen, eli positiivisella asenteella tarkenee. En ole yleensä viihtynyt koko kesää Suomessa ja olenkin puolet kesästä ollut sukulaisteni luona, rakkaalla saarellani Rhodoksella. Tämä kesä on ollut ihan poikkeus, sillä olen ollut koko kesän Suomessa, eikä johdu edes Kreikka tilanteesta. Olen jotenkin nauttinut fiiliksestäni, kun olen osannut suhtautua sääolosuhteisiin todella positiivisesti. Olen jopa nauttinut näistä säistä, koska nämä ovat saaneet minut huomaamaan, miten paljon pystyn positiivisella asennoitumisella vaikuttamaan fiiliksiini. Yleensä olen se joka palelee aina alle +25 asteessa ja on kesät talvet villasukissa. On hieno löytää uusia ajatuksia ja suhtautumisia itsestään ja huomata, että minussa on tapahtunut jotain uutta muutosta.
Kesä on mielestäni parasta aikaa valmistella ja aloittaa jotain uutta. Valoisat päivät, aurinko, iloiset ihmiset, luonnon kauneus saa pysähtymään tähän hetkeen ja miettimään – ”mitä minä oikeasti nyt haluan?” Uusia ajatuksia on ihana lähteä kehittämään ja hakea tuoretta innostusta tulevaan.

Noin vuosi sitten kesällä minulla tuli tilaisuus jäädä ns sapattivapaalle. Olin tästä elämäntilanteesta haaveillut jo useita vuosia. Poikani oli muuttanut kodistamme, lähtenyt opiskelemaan, olin toteuttanut unelmani ja muuttanut Helsingin keskustaan ja elämäntilanteeni oli valmis uudelle unelmalleni.

Tämän vuoden aikana olen kehittänyt itseäni monilla tavoilla. Olen opiskellut monenlaisia taitoja ja asioita, valmistunut valmennus- ja vuorovaikutustaitojen ammattilaiseksi, verkostoitunut sekä verkossa, että erilaisissa tilaisuuksissa. Olen saanut tavata monia upeita ihmisiä.
Olen kartoittanut mahdollista yrittäjäksi ryhtymistä ja käynyt paljon hyviä sparrauskeskusteluja yrittäjien kanssa. Tämä on ollut niin upea, rikastuttava ja henkisesti kehittävä vuosi, että en pysty sen arvoa edes mittaamaan.

Kohti uutta
Vuoden aikana suuntani on selkeytynyt ja olen valmis astelemaan kohti uutta! Haluan näyttää osaamiseni ja voittajan asenteeni myynnin ja asiakaspalvelun saralla. Suorastaan puhkun intoa kun mietin mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan. Odotan hektistä arkea, haasteellisia projekteja, uusia ihmisiä, tiukkaa vääntöä ja innovatiivisten ratkaisujen löytämistä asiakkaiden tarpeisiin.
Kun olen vuoden saanut keskittyä itseni kehittämiseen ja on paljon uutta annettavaa, on tullut aika palata työelämään täysillä tehoilla.

Haluan näyttää osaamiseni ja voittajan asenteeni myynnin ja asiakaspalvelun saralla.

teamwork-business-people-with-joint-hands-in-the-office-100198990

Onko sinulle syntynyt uusia ajatuksia urastasi tai elämästäsi kesän aikana?

Rentoa ja aurinkoista mieltä kesääsi, satoi tai paistoi!
-Kirsi