Päästää irti ja vapaudu

Irti päästäminen on todella vapauttavaa ja oikeastaan ilman sitä, ei koskaan todella tulisi tilaa uudelle. 
Olen oppinut, että vastavirtaan uiminen on raskasta. On viisaampaa päästää irti liiallisesta yrittämisestä jaantaa asioiden tapahtua luonnollisella tavalla, niin kuin niiden kuuluukin tapahtua. 

On ollut aikoja, jolloin olen haalinut kokemuksia, jotka eivät olleet minua varten. Koitin väkisin mennä niitä kohden ja yrittämisestä huolimatta asiat eivät menneet kuten halusin.  Tällä menetelmällä aiheutin itselleni vain turhaa pettymystä ja kulutin niihin hurjasti energiaa. En ymmärtänyt siinä vaiheessa, että epäonnistumisen tunne johtui siitä, kun yritin pakottaa olosuhteita sopeutumaan minuun. 

Meillä saattaa olla useita tunteita, olosuhteita tai jopa ihmisiä, joista meidän pitäisi päästää irti. Ihmisistä, kuten entiset kumppanit, jotka ovat loukanneet meitä, ystävistä ja esimiehistä, jotka eivät kohdelleet meitä hyvin. 
Vapauta itsesi vanhasta, anna menneen olla mennyttä. Päästä irti turhista taakoista, mitkä estävät saavuttamasta tavoitteita ja rakkautta. Irti päästämisen jälkeen eheydyt olemaan juuri se mikä olet. 
Mitä enemmän olemme läsnä tässä hetkessä, sitä paremmin pystymme myös toimimaan tästä hetkestä käsin. Pystymme luomaan itsellemme sen oman näköisen elämän, jota halumme elää vapaammin ja keveämmin. 

Pystymme luomaan itsellemme juuri sellaisen elämän, jota haluamme elää. 

Kun aloin tietoisesti muuttamaan omaa sisäistä maailmaani, alkoivat asiat ympärilläni muuttumaan sen mukaisesti. Ihmissuhteet, arki, ura-ajattelu sekä suhde luontoon, saivat ihan uuden merkityksen ja monet asiat muuttuivat positiivisemmaksi sen kaiken seurauksena. Siinä samalla lopetin liiallisen yrittämisen muuttaa asioita, joita en pystynyt muuttamaan ja asiat alkoivat sujumaan helpommin. Tekemisestä tuli paljon vapaampaa ja tulokset paranivat. Aloin elämään omaa elämää entistä vahvemmin. 

Jos olet vapauttanut itsesi tai olet aikeissa tehdä niin, on onnellisuus jo aivan kulman takana. Ei ole mitään arvokkaampaa, kuin sijoittaminen omaan elämään, tavoitteisiin ja haaveisiin. 

Olen itse hyötynyt suunnattomasti Life Coach ja ThetaHealing tekniikoista. Koska olen hyötynyt näistä niin paljon, haluan jakaa tätä hyvää eteenpäin. Perustin valmennuksen, nimeltään Itsenäinen vauraus. Itsenäinen vauraus, on valmennus, joka perustuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Valmennuksessa poistetaan esteitä ja löydetään oma sisäinen vahvuus, käyttäen monipuolisia tekniikoita. 

Valmentajana olen valmiina kulkemaan rinnalla, auttaen elämässä eteenpäin.  Valmennuksessa tutustutaan paremmin itseensä, löydetään lisää voimavaroja ja voidaan muuttaa näkökulmaa haluamaan suuntaan.

Suurella sydämellä,
-Kirsi
Elämäntaidon®-, ThetaHealing® valmentaja
kirsi@kirsimokki.fi

P.S.  Olethan liittynyt jo sähköpostilistalle, jos et, niin käy liittymässä. Saat ensimmäisten joukossa uutiskirjeen ja VIP viestejä. Arvostan seuraajiani ja haluan pitää sähköpostien määrät asiallisina. Voit koska vain poistua listalta.