Mikään ei ole muuttunut, paitsi asenne

Asenne

Kun asenne muuttuu pysyvästi, suhtautuminen muuttuu ja on mahdollista että muuttuu koko elämä. Sellainen tulet olemaan, miten ajatteletkin.
Vanhat väsyneet ajatukset on aika uusia näin kevätsiivouksen yhteydessä. Täytä mielesi uusilla tuoreilla eteenpäin vievillä ajatuksilla ja teoilla.

Kirjoitin tarinan elämästäni, avasin itselleni itsestäni tarinan, miten olen kasvanut tähän päivään. Tätä tarinaa kirjoittaessa oli mahtava seurata, miten mikäkin asia on vaikuttanut mihinkin. Sitä lukiessani vahvistui vain ajatus, miten oman asenteen ymmärtäminen ja muuttaminen muuttaa koko kokonaisuutta.

 

Mikään ei ole muuttunut paitsi asenteeni. Kaikki on siis muuttunut – Anthony De Mello

 

Otin talven aikana uuden asenteen aamuheräämiselle. Olin kova torkuttamaan aamuisin kelloa (45min meni helposti). Päätin muuttaa tämän tavan ja annoin aluksi itselleni luvan torkuttaa kerran.
Nyt kahden kuukauden kuluttua se sujuu jo moitteettomasti. Läheskään joka aamu en torkuta edes sitä kertaakaan, vaan nousen reippaana kohti aamun touhuja.  Tämä uusi aamuinen asenne on muuttanut aamuni paljon energisemmiksi ja se vaikuttaa kokonaisuudessaan myös päivän kulkuun.

Olet juuri niin onnellinen kun valitset olevasi. Onnellisuudella ei ole mitään tekemistä olosuhteiden kanssa. Se on asenne – asenne ja tekeminen. Asenteella voit muuttaa olosuhteitasi. Jos et ole onnellinen nykyisessä elämässäsi, et todennäköisesti olisi onnellinen vaikka saisit kaiken haluamasi.  Silloin tulee muuttaa asennetta ja alettava tekemään asioita toisin.

Pienin muutoksin saa isoja askelia aikaan. Muuta vaikka yksi asia kerrallaan ja huomaat miten tämä pienikin muutos vaikuttaa moneen asiaan.

Uudistuvaa ja upeaa kevättä sinulle,

-Kirsi