Kuka olen

Olen Kirsi Mokki, aikuisen pojan yksinhuoltaja äiti. Pitkän työuran olen tehnyt myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Minulla on vahva kokemus palvelu- ja ratkaisumyynnistä.
On rikkaus tutustua erilaisiin ihmisiin, jakaa heidän kanssaan ajatuksia ja löytää ratkaisuja.

Haluan oppia, muuttua, kehittyä ja tehdä asioita eri tavalla.

Olen valmentaja ja olen suorittanut useita toisiaan täydentäviä ammatillisia diplomeja ja sertifikaatteja.
-Elämäntaidon® valmentaja
-ThetaHealing® DNA Basic Practioner
-Valmentaja valmennus koulutus
-Opiskellut valmennusyhtiö Varapuun talousvalmennuksissa

Vapaa-ajallani,
– Osakas sijoitusyhtiö Strongbase Oy
– Vapaaehtoistoiminnassa, Rahanaiset Facebook ryhmässä perustajajäsen sekä Suomen talousopetuksen tuki Ry:n hallituksessa (STOT).
– Harrastuksena on golf, ulkoilu sekä podcast Rohkeasti Sinä 

Muutoksessa piilee mahdollisuus
Elän tietoisessa muutoksessa ja näen siinä mahdollisuuden aloittaa jotain ihan uutta. Olen verkostoitunut sosiaalisen median kanavissa, tutustunut siellä upeisiin ihmisiin ja saanut arvokasta tietoa sekä uusia näkökantoja.

On mielenkiintoista seurata, mitä mahtavia uusia asioita sosiaalinen media tuo. Haluan olla mukana tässä mielenkiintoisessa muutoksessa. Uudet asiat ja eteenpäin meneminen sytyttävät minussa innostuksen.

Tuleeko minun brändätä itseni

Perustin nämä kotisivut 2014. Mediassa keskustelujen innoittamana aloin miettimään omia kotisivuja ja blogin kirjoittamista, halusin kokeilla brändätä itseäni. Siksi lähdin verkostoitumaan, etsimään tietoa ja oppia kotisivujen rakentamiseen. Nyt verkostot ovat tässä muutoksessa mukana, ja sivut päivittyvät lisäoppimisen myötä.

Olen ollut silloin ihan uudella alueella. Jännitti haastaa itseään bloggaamalla. Kirjoittaminen ei ole ollut vahvuuksiani, eikä kielioppikaan aina ole hallussa. Lukihäiriöstä johtuen tekstini eivät välttämättä ole parasta suomea. Onneksi siihen olen löytynyt apua verkostoista. Lähdin miettimään kirjoittamisen heikkoutta toiselta kannalta: miten saisin heikkouden muutettua vahvuudeksi.

Podcastissa Rohkeasti Sinä ja Blogeissani jaan ajatuksiani, kokemuksiani eletystä elämästä sekä linkittämään ihmisiä verkossa. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni saa jonkin ajatuksen, linkin tai vinkin matkaansa mukaan sivuiltani.

 ”Ihminen joka ei tee virheitä ei tavallisesti tee muutakaan”. – William Magee