Katsaus menneeseen ja kurkistus tulevaan

Vuosi kymmenen vaihtuu ja minulle henkilökohtaisesti tämä tarkoittaa, että siirryn myös ikäni puolesta uudelle vuosi kymmenelle. Olen useana vuotena näin uuden vuoden kynnyksellä, katsonut menneeseen ja kurkistanut tulevaan. Olen käyttänyt työpohjana hyväksi todettua kyselypohjaa, josta olen tehnyt työkirjan. Tämän työpohjan avulla on ollut helpompi seurata edellisten vuosien kirjoituksia. 
Liity tästä uutiskirjeen tilaajaksi, lähetän sinulle lahjaksi tämän ”Katsaus menneeseen ja kurkistus tulevaan” työkirjan. 

Katsaus menneeseen
Tänä vuonna pysähdyin miettimään asioita ja tapahtumia, mitä on tapahtunut 2010 vuosikymmenellä, minun 40+ ikävuoden kymmenellä. 

Vuosikymmenellä on tapahtunut paljon elämässäni, niin henkisellä kuin oman talouden saralla. Olen tehnyt suuria muutoksia työn ja kodin saralla, kokenut vakavan burnoutin, opiskellut, tehnyt rohkeita päätöksiä ja epämukavuusalueista löytänyt mukavuusalueita.

Taloudellisesti olen saanut hyviä tuloksia, olen kehittänyt rahapersoonani, korjannut suuntaa, kumonnut vanhoja uskomuksia, kehittänyt oman talouden taitoja ja aloittanut sijoittamisen eri omaisuuslajeihin.  
Matkanvarrella on ollut henkilökohtaisessa elämässä sekä omassa taloudessa ylä- ja alamäkiä. Olen ottanut alamäistä opikseni ja jälkeenpäin kun tilanne on tasaantunut, olen ollut kiitollinen, sillä ne ovat tuoneet rikkautta elämääni. Rohkeus on rikkaus! 
Yksin näistä vuosista ei ole onneksi tarvinnut selvitä ja olenkin saanut viisaita neuvoja sekä oppinut tarkkailemalla, miten muut ovat ne asiat tehneet. Minulla on ollut ympärillä viisaita ihmisiä, vahva tukijoukko, omat valmentajat ja mentorointi ryhmät. Kiitos upealle tukijoukolle ja verkostolle tästä vuosikymmenestä!

Kurkistus tulevaan
Valmennuspalveluni on saatavilla ja pitkään odotettu julkaisu tapahtuu vaiheittain. Sitoudun valmennuksiin ja teen työtäni täydellä sydämellä valmennettavan parissa. Olen 2010 vuosikymmenen aikana opiskellut valmentajaksi, rakentanut itseäni kokonaisvaltaisesti ja oppinut johtamaan itseäni. Itsensä johtaminen ei ole mikään itsestäänselvyys. Sen oppimisprosessin aikana on pitänyt heittäytyä useasti epämukavuusalueelle. Itseään oppii ymmärtämään paremmin, mitä enemmän opiskelee, kokeilee, tarkkailee ja havainnoi. Rohkeasti kokeilun kautta olen tiedostanut ne itselle toimivat keinot. Näiden opittujen asioiden myötä osaa opastaa toisia oivaltamaan asioita helpommalla tavalla. Valmentamiseen tulen tulevalla vuosikymmenellä keskittymään suuresti.


Lentokoneessa neuvotaan laittamaan happinaamari ensiksi itselle, ennen kuin voi auttaa muita. Se on just näin, auttajan tulee olla ehjä ja voimissaan, vasta tämän jälkeen pystyy auttamaan muita ihmisiä. 
Tänä päivänä ihmiset kääntyvät yhä enemmän valmentajien puoleen löytääkseen selkeyttä mitä todella haluavat elämältä. Valmennuksilta haetaan uusia tapoja itsensä toteuttamiseen ja rikotaan omia uskomuksia. Jotkut kokevat, etteivät tarvitse valmentajaa, mutta siitä voi olla hyötyä, kun löytää ulkopuolisen keskustelukumppanin. 


Liity uutiskirjeen tilaajaksi etusivulta.
Lähetän sinulle lahjaksi laatimani työkirjan ”Katsaus menneeseen ja kurkistus tulevaan”, jonka avulla sinun on mahdollista käydä läpi kuluvaa vuotta ja suunnitella tulevaa. 

Tilaamalla uutiskirjeen, on sinun mahdollista kuulua ryhmään, jossa saat ensimmäisten joukossa uutisia ja rahanarvoisia etuja. Halutessasi, voit koska tahansa poistua ryhmästä. 

Tällä hetkellä arvon joka viikko yhden ilmaisen henkilökohtaisen valmennuksen (30min), kaikkien sähköpostilistalle kirjautuneiden kesken. 
Liity joukkoon! 

Uudistuvaa ja menestyksellistä vuotta 2020! 

-Kirsi