Katsaus kuluneesta vuodesta

Näin vuoden lopussa minulla on ollut tapana tehdä katselmus kuluneeseen vuoteen. Kuluneesta vuodesta poimin asioita, joissa koen onnistuneeni, kehittyneeni ja missä koen kehittymisen tarvetta.
Vuoden lopussa on ollut tapana tavata ystäviä glögin tai lounaan merkeissä ja käydä yhdessä läpi vuoden kohokohtia. Se on rikastuttavaa, sillä silloin saa myös toisten näkökantoja omiin asioihin. Itsekseen voi helposti kriittisemmin tutkiskella kulunutta vuotta ja onhan se aina avartavampaa jakaa asioita toisten kanssa.

Yleensä en tee uudenvuodenlupauksia, enemminkin tavoitteita, joita haluan saavuttaa lähivuosina. Kuluneesta vuodesta poimin asioita joissa haluan mennä eteenpäin ja alan tekemään asioita sen suunnan mukaisesti.
Itsensä kehittäminen on minulle tärkeää ja kiinnostukseni uusien asioiden oppimiseen ja tapaan toimia on vienyt minua aina eteenpäin.

Kuluvan vuoden aikana vietin sapattivuoden, jonka aikana kehitin itseäni monilla tavoilla. Opiskelin Elämäntaidon valmennus akatemiassa, josta valmistuin valmennus- ja vuorovaikutustaitojen ammattilaiseksi. Verkostoiduin verkossa sekä erilaisissa tilaisuuksissa . Tutustuin aivan mahtaviin ihmisiin! Perustin nämä omat verkkosivut ja aloin kirjoittamaan blogiini aritkkeleita
Vuoden kohokohtana marraskuussa aloitin avainasiakaspalvelupäällikkönä Paperipalvelu Koskimo ja Rännäli Oy:ssä 

Mitä tulevaisuuteeni kuuluu, sitä tässä parhaillaan rakennan ajatuksiini. Olen tänä vuonna tehnyt aarrekartan, jossa on selkeästi tulevaisuuden tavoitteeni kuvattuina. Mutta lähinnä mietin ja hahmottelen mitkä ovat ne ensi vuoden askeleet, jotka johtavat lähemmäksi tavoitteitani.
Työssäni haluan olla alan huippuammattilainen, tietenkin. Innolla tartun uusiin haasteisiin.

Haluan taloudellisesti kehittyä ja mennä eteenpäin. Olen mielestäni aina osannut ”ihan hyvin” hoitaa talouttani, mutta nyt on aika ohjelmoida itseni kohti vauraampaa tulevaisuutta.
Kuluvana vuonna aloitin oman talouden valmennukset Varapuussa  Valmennuksissa opin ohjelmoimaan ajatuksiani ja tekojani uudella tavalla.
Taloudellisen tasapainoon kehittämiseen panostan myös ensi vuonna – omat numerot kuntoon. Kun oma numerot ovat kunnossa ja hallussa, on paljon helpompi hallita myös kaikkea muuta ympärillään.

Tulokset eivät muutu, ellei tekemistä muuta. Tekeminen ei muutu jos ajattelua ei muuta.

Uutena harrastuksena aloitan tai aloitin jo, avantouinnin. Avantoa ei vielä valitettavasti ole, mutta on se kylmää silti, vaikka ei olekaan jäitä ympärillä.

Kaikelle ei voi asettaa tavoitteita, pitää antaa uuden vuoden näyttää mitä kaikkea mahdollisuuksia se tuo tullessaan. Uutta vuotta kohti innostuneena, uteliaana ja avoimin mielin.
Täältä tullaan vuosi 2016!

Oletko miettinyt mistä koostuu sinun ensi vuoden tavoitteet ja unelmat?

Kiitos sinulle, kun luit katsauksen kuluneesta vuodesta ja tulevan vuoden ajatuksistani.
Kiitos sinulle tästä vuodesta ja toivotan sinulle paljon ilonpäiviä vuodelle 2016!

Halauksin Kirsi