Kuka olen

web_L0A8557 (kopio)

Olen Kirsi Mokki, myynnin ja asiakaspalvelun huippuammattilainen. Olen äiti ja aikuinen poikani opiskelee Lappeenrannan kauppakorkeassa. Olen kasvanut yrittäjä perheessä – suvussa. Meillä on ollut myymälöitä, jo kolmessa polvessa. Tämä kasvu alusta on antanut minulle itseohjautuvaa ja aloitteellista työskentelyotetta. Yrittäjälähtöisyys näkyy työasenteessani ja työtavoissani, käytännön asiat toimivat saumattomasti ja asiakasprojekteille asetetut tavoitteet toteutuvat. Kun näen mahdollisuuden, tartun siihen.

Minulla on takana pitkäaikaisia työsuhteita. Edellisellä työnantajalla Lassila-Tikanoja Oyj:ssä olin 16 vuotta. Työtehtävät vaihtelivat järjestelmäneuvonnasta myynnin projektipäällikön tehtäviin. Olen toiminut myös esimiehenä ja saanut siitä hyvää palautetta alaisiltani sekä esimiehiltäni.
Tällä hetkellä toimin avainasiakaspäällikkönä suomalaisessa perheyrityksessä, Paperipalvelu Koskimo ja Rännäli Oy:ssä.

Viimeisen kymmenen vuoden ajalta minulla on vahva kokemus palvelu- ja ratkaisuprojektimyynnistä. Pitkäjänteisellä asenteella, iloisella mielellä ja hymy kasvoilla tehdään hyviä tuloksia. On rikkaus tutustua erilaisiin ihmisiin, jakaa heidän kanssaan ajatuksia ja löytää ratkaisuja.

Haluan oppia, muuttua, kehittyä ja tehdä asioita eri tavalla.

Opiskelen kolmatta vuotta Valmennusyhtiö Varapuun talousvalmennuksissa. Itsensä kehittäminen, talous- ja sijoitusasiat kiinnostavat minua todella paljon.

Harrastan ulkoilua, kahvakuulaa, lukemista, valokuvaamista sekä tietenkin bloggaamista.

Muutoksessa piilee mahdollisuus
Elän tietoisessa muutoksessa ja näen siinä mahdollisuuden aloittaa jotain ihan uutta. Olen verkostoitunut sosiaalisen median kanavissa, tutustunut siellä upeisiin ihmisiin ja saanut arvokasta tietoa sekä uusia näkökantoja. Sosiaalinen media tarjoaa loistavat mahdollisuudet jakaa tietoa, taitoa, osaamista ja hyviä asioita. Pidän kovasti sanasta brändilähetteiläs jonka luin blogista ”mistä on aidot some keskustelut tehty”.

On mielenkiintoista seurata, mitä mahtavia uusia asioita sosiaalinen media tuo. Haluan olla mukana tässä mielenkiintoisessa muutoksessa. Uudet asiat ja eteenpäin meneminen sytyttävät minussa innostuksen.

Tuleeko minun brändätä itseni
Sosiaalisessa mediassa keskustellaan, tulisiko meidän brändätä itsemme ja aloittaa bloggaaminen. Piileekö siinä mahdollisuus lisätä uusia kontakteja sekä näkyvyyttä? Olisiko siitä minulle hyötyä, jos jonain päivänä ryhtyisin yrittäjäksi?

Kysymysten ja keskustelujen innoittamana aloin miettimään omia kotisivuja ja blogin kirjoittamista, halusin kokeilla brändätä itseäni. Siksi lähdin verkostoitumaan, etsimään tietoa ja oppia kotisivujen rakentamiseen. Nyt verkostot ovat tässä muutoksessa mukana, ja sivut päivittyvät lisäoppimisen myötä. Perustin nämä kotisivut 2014.

Olen nyt ihan uudella alueella. Suoraan sanoen jännittää haastaa itsensä tässä muutoksessa ja alkaa brändätä itseään bloggaamalla. Kirjoittaminen ei ole aikaisemmin ollut vahvuuksiani, eikä kielioppikaan aina ole hallussa. Tekstini ei välttämättä ole parasta suomea, mutta onneksi siihenkin löytyy apua verkostoista. Lähdinkin miettimään kirjoittamisen heikkoutta toiselta kannalta: miten saisin heikkouden muutettua vahvuudeksi.

Haluan lähteä blogeissani jakamaan ajatuksiani, tuntemuksia, vinkkejä sekä linkittämään yrityksiä ja ihmisiä verkossa. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni saa jonkin ajatuksen, linkin tai vinkin matkaansa mukaan sivuiltani.

 ”Ihminen joka ei tee virheitä ei tavallisesti tee muutakaan”. – William Magee