Kuka olen

Olen Kirsi Mokki, aikuisen pojan yksinhuoltaja äiti. Pitkän työuran olen tehnyt myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Minulla on vahva kokemus palvelu- ja ratkaisumyynnistä.
On rikkaus tutustua erilaisiin ihmisiin, jakaa heidän kanssaan ajatuksia ja löytää ratkaisuja.

Haluan oppia, muuttua, kehittyä ja tehdä asioita eri tavalla.

Suoritin valmennuksen ammatillisen diplomin (ICF) – MB Elämäntaidon valmentaja® akatemiassa 2015. Vuodesta 2015 olen opiskellut valmennusyhtiö Varapuun talousvalmennuksissa.  Olen suorittanut Valmentaja Valmennus koulutuksen 2019. Itsensä jatkuva kehittäminen, vahvuuksien löytäminen ja sisäinen muutos kiinnostavat minua todella paljon.

Vapaa-ajallani toimin vapaaehtoistoiminnassa kuten, Rahanaiset Facebook ryhmässä perustajajäsenenä ylläpidossa, sekä kuulun Suomen talousopetuksen tuki Ry:n hallitukseen (STOT).
Harrastan ulkoilua, kahvakuulaa, lukemista, valokuvaamista sekä  bloggaamista.

Muutoksessa piilee mahdollisuus
Elän tietoisessa muutoksessa ja näen siinä mahdollisuuden aloittaa jotain ihan uutta. Olen verkostoitunut sosiaalisen median kanavissa, tutustunut siellä upeisiin ihmisiin ja saanut arvokasta tietoa sekä uusia näkökantoja.

On mielenkiintoista seurata, mitä mahtavia uusia asioita sosiaalinen media tuo. Haluan olla mukana tässä mielenkiintoisessa muutoksessa. Uudet asiat ja eteenpäin meneminen sytyttävät minussa innostuksen.

Tuleeko minun brändätä itseni
Mediassa keskustelujen innoittamana aloin miettimään omia kotisivuja ja blogin kirjoittamista, halusin kokeilla brändätä itseäni. Siksi lähdin verkostoitumaan, etsimään tietoa ja oppia kotisivujen rakentamiseen. Nyt verkostot ovat tässä muutoksessa mukana, ja sivut päivittyvät lisäoppimisen myötä. Perustin nämä kotisivut 2014.

Olen ollut silloin ihan uudella alueella. Jännitti haastaa itseään bloggaamalla. Kirjoittaminen ei ole ollut vahvuuksiani, eikä kielioppikaan aina ole hallussa. Lukihäiriöstä johtuen tekstini eivät välttämättä ole parasta suomea. Onneksi siihen olen löytynyt apua verkostoista. Lähdin miettimään kirjoittamisen heikkoutta toiselta kannalta: miten saisin heikkouden muutettua vahvuudeksi.

Blogeissani jaan ajatuksiani, tuntemuksia, vinkkejä sekä linkittämään ihmisiä verkossa. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni saa jonkin ajatuksen, linkin tai vinkin matkaansa mukaan sivuiltani.

 ”Ihminen joka ei tee virheitä ei tavallisesti tee muutakaan”. – William Magee